Jul for alle pengene -
29/11/2002

Fredag, lørdag og søndag kommer julen til Mårslet.
For dem, der har penge - og dem, der bare vil se på og lade sig inspirere, er der hele tre julemarkeder at vælge imellem.
Har man derimod ingen penge at bruge, kan man springe direkte til den store juletræstænding foran kirken lørdag eftermiddag - med efterfølgende fælles salmesang i kirken.

Julen ankom fredag morgen med nisseklædte børn overalt i den tidlige morgentrafik. De var på vej til klippedag og nissebal på skolen.
Få timer senere indledte brændevinslauget salget af krydderposer til årets julesnaps i brugsen.
Kl. 16 sluttede spejderne sig til med det traditionelle adventssalg foran brugsen.

Lørdag er både spejderne og brændevinslauget på færde igen - men denne dag med hård konkurrence fra julemarkeder både i Borgerhuset (kl. 10-16), Lokalcenter Kildevang (kl. 14-16) og Vilhelmsborg. Se kalderen for yderligere informationer.

Lørdag kl. 16 bliver juletræet foran kirken tændt. Dertil hører i heldigste fald tørvejr, men under alle omstændigheder julemusik fra eget nisseorkester, fælles julesange, godter, julemand, gløgg m.v.
Juletræet tændes af årets mårsletter 2002, Else Marie Hulemose - og traditionelt er det en begivenhed, der kan samle flere hundrede mennesker.

Efterfølgende bydes der til fælles julesang i kirken.

Søndag er der ekstraordinært åbent i brugsen. Det betyder en ligeldes ekstra chance for brændevinslauget, som vil være i brugsen også søndag med sin stand.
Desuden er der søndag også åbent i Borgerhusets julestue.

Samtidig med at borgerhusets julestue åbner søndag, indbyder kirken til første gudstjeneste i det nye kirkeår.