Gensynsfest i HalHuset aflyst -
8/12/2002

Julen kan starte på mange måder og med mange ritualer. For omkring 100 mennesker har den hvert år i 10 år startet med gensynsfest d. 23. december. Den aften har unge, som var flyttet fra byen, kunnet møde gamle skolekammerater og "vennerne fra vejen", som en af arrangementets drivkræfter, Martin Novak, udtrykker sig. 100 mennesker - ikke de samme 100 hvert år, fordi der er løbende udskiftning i flokken - men cirka 100 hvert år. Og aldrig annonceret - spontant, men samme dag hvert år.
Arrangementet har traditionelt været afholdt på bodegaen, fordi det var det naturlige sted at mødes. Det var åbent, og man kunne droppe ind spontant.
Sidste år var der imidlertid ingen bodega i Mårslet. Derfor blev arrangementet flyttet til HalHuset, hvor Mona Dybvad sammen med musikforeningen FUGA havde stor succes med at være vært.
Men selv om gensynsfesten i sidste nummer af Mårslet-Bladet blev annonceret til igen at skulle finde sted i HalHuset, flytter den nu tilbage til bodegaen. FUGA, som skulle stå for arrangementet, kan nemlig ikke stille med det nødvendige mandskab og har derfor set sig nødsaget til at melde fra.
Dermed er bolden spillet tilbage til bodegaen.