Godt nytår fra Fællesrådet -
4/1/2003

Mårslet Fællesråd ønsker GODT NYTÅR til alle mårslettere, med tak for det gamle - og vel mødt til det nye års udfordringer.

Det ser ikke ud til at blive kedeligt.

Sidst i det gamle år fik vi sat skub i snakken om HalHusets fremtid og nedsat forskellige udvalg. Vi håber at der kan skabes fælles fodslag, så huset fortsat kan være åbent for tilbud til hele byen.

Hvis du er en af dem der gerne vil være medbestemmende om byens fysiske udvikling i fremtiden, skal du allerede nu reservere torsdag d. 6 februar kl. 19.00 til et åbent møde om byens forslag til den kommende lokalplan.
Århus Kommune gør alvor af sine smukke intentioner om borgerinddragelse, ved at invitere lokalsamfundene til at udtale sig først. Dette gøres ved et planværksted over tre dage med et stigende antal deltagere. Sikkert på nuværende tidspunkt er, at i hvert fald det sidste møde skal være åbent for alle.
Forretningsudvalget skal på sit møde d. 7. januar diskutere emnet, så vi vender tilbage med yderligere besked snarest derefter.

Tirsdag d. 25. februar afholdes Fællesrådets årlige repræsentantskabsmøde.
Jeg vil allerede nu opfordre medlemsforeningerne til at overveje hvem de vil foreslå til det kommende forretningsudvalg. To af rådets mangeårige medlemmer, Jørn Hofman og Else Marie Hulemose har nemlig valgt at slutte.

- blot for at nævne nogle af de udfordringer der står for døren.

Mårslet Fællesråd
Anne Worm
Formand