Offer fra bilbrand tirsdag morgen
30/1/2003

En 48-årig mand blev alvorligt forbrændt, da han tidligt tirsdag morgen kl. 5.50 ville starte sin bil. Af endnu ukendte årsager brød bilens indre i brand. Branden bredte sig eksplosionsagtigt, skriver Århus Stiftstidende i torsdagens avis, og fik lynhurtigt fat i den 48-årigs tøj. Han slap ud af bilen, kort før den eksploderede med et stort brag, og løb tilbage og ind i sin lejlighed på Hørretvej. Her var han ved at sætte ild til lejligheden, mens han forsøgte at komme ud af det brændende tøj. En nabo til den 48-årige fik ilden slukket både på manden selv og i lejligheden.
Den alvorligt forbrændte mand blev først indlagt i på Skejby Sygehus, men blev samme dag overført til Rigshospitalets brandsårsafdeling. Her holdes han bevidstløs, mens den første behandling af brandsårene finder sted.
Derfor har politiet ikke kunnet afhøre manden endnu, og han har derfor endnu ikke kunnet bidrage til opklaringen af sagen. Den første frygt for, at der skulle være tale om en "bilbombe", trak politiet dog tilbage tirsdag.