Peter Viskinde & Søn
28/2/2003

Lille, hyggeligt, intimt og med god akustik, det er, hvad Mårsik lægger op til fredag d. 11. april

På utallige opfordringer og med stor glæde er det lykkedes os at få Peter Viskinde m/band til at besøge os i kantinen igen i år. De leverede en rigtig god aften, sidst de var her. Peter har været i studiet siden sidst og udkom med sit nye CD udspil her den 31. januar. Det vi til nu har hørt fra råbåndet lyder bestemt til, at linien fra den forrige: "Under the moon" bliver ført videre i endnu flere positive tekster og virkelige gode melodier.
Titlen på den nye CD er: "Born on a red star".

Som vi har gjort det før lader vi også denne aften et af de kommende navne vise deres kunnen. Peter Viskinde´s søn Jacob m/band udgav sidste år under navnet "Electric Silence" EPén: "Blitz of you", de har nu skiftet navn til "The Sun", og de udkom med deres debutalbum "The Sun" den 31. januar.

Alt i alt er der lagt op til en forrygende aften med rock, når det er bedst, to orkestre til en pris, som er uhørt billig.

Billetsalget er startet, prisen er kun 120.-

Citishop Mårslet 86291510
Finn Bøje 86293212/ 40193212
hjem.get2net.dk/maarsik
finnboje@get2net.dk


Ekstra Mårsik nyt

I skrivende stund er aftalen på plads til vores efterfølgende arrangement, det er med de uovertrufne Tørfisk, de har været her 3 gange før og hver gang med stor succes og udsolgte huse.
De har udviklet sig til et Kult band på flere fronter. De har været i studiet i januar og udkommer med deres næste CD engang i april, titlen er endnu ikke fundet.
Aftalen er på plads, datoen er fredag den 9. maj kl. 20, billetterne er endnu ikke helt færdige, men vi du/I sikre jer billetter vil det være fornuftig allerede nu at reservere hos salgsstederne, pris kun 120.-