Naturpatruljerne gør status
17/3/2003

Udstyret med digitalkamera, fagbøger og nysgerrige øjne, har omkring 80 mårsletborgere været meddelagtige i at gøre et pilotprojekt til en succes. Opdelt i grupper med hver deres lokalitet, har de fået øjnene op for, hvad den bynære natur i Mårslet har at byde på. De medvirkende har været kompetente på hver sit plan, hvilket har betydet at alle har lært noget af hinanden.

At projektet har været en succes kan du også høre mere om lørdag den 22. marts. For hvad enten du er med i projektet Naturpatruljer eller ej, er du mere end velkommen til at komme og høre, hvad projektet har ført til. Med kaffekoppen i hånden vil vi desuden diskutere, hvordan vi kan fortsætte med at få dejlige oplevelser, ud af det netværk projektet har skabt.

Projektet er som sådan afsluttet, og derfor er dette et vigtigt møde for dem, der stadig har lyst til ture omkring Mårslet og for dem, der har lyst at møde nye naturinteresserede medborgere. Sidst men ikke mindst kan mårsletterne begynde at glæde sig til en husstandsomdelt bog om projektet. Denne vil bl.a. give dig ideer om steder i Mårslets omegn, der kunne være værd at besøge.

Hvis du vil vide mere, kan du finde linket til naturpatruljernes hjemmeside under emnet "miljø" i venstre spalte.