Ny indehaver af kiosken -
16/9/2004

Mårslet Døgnkiosk, som kiosken midt i byen i går kom til at hedde, har fået ny indehaver. Det hidtidige bestyrerpar er fraflyttet byen og har overladt nøgler, butik, solcentret og spillemaskinerne til 31-årige Johnny Kristensen, der først i løbet af i dag får varer på alle sine hylder.
Johnny Kristensen bor i Højbjerg. Han karakteriserer sig selv som en typisk iværksætter. Ud over Mårslet Døgnkiosk står han bag bl.a. en frisørkæde, et rengøringsfirma og et inkassobureau. Han regner dog med at være daglig bestyrer, dvs selv at værre til stede i kiosken i Mårslet i mindst et år.
Om hans bevæggrund for at slå sig ned som kioskbestyrer i Mårslet siger han, at han tidligere har drevet en kiosk - og at han trængte til nye udfordringer i forhold til sine øvrige aktiviteter.
I løbet af de næste par uger vil der blive husstandsomdelt en lille folder om den nye kiosk. Johnny Kristensen vil i den forbindelse spørge om holdninger til åbningstider og til butikkens øvrige aktiviteter og sortiment. Han lægger ud med at genindføre et bredere udbud af kolonialvarer og frostvarer, og han forudser, at kioksen godt kan udvikle sig til et lille minimarked.
En lørdag i løbet af et par uger vil der blive afholdt en lille åbningsreception.