Borgere udfordrer "grøftegrise" -
17/3/2003

I forløbne vinter har grøftegrisene haft frit spil, og skraldet hober sig igen op langs vore veje og grøftekanter. De Grønne Guider i Århus Syd og Fællessrådene opfordrer derfor alle borger i Århus Syd til at deltage i "Hold rent dagen".

Den 5. april går det nemlig løs igen. Det er dagen, hvor borgerne i Århus Syd tager kosten i den anden hånd og selv giver et nap med ved den årlige forårsrengøring i lokalområdet. Og så er det jo samtidig en oplagt mulighed for masser af frisk forårsluft i lungerne, motion og hyggeligt samvær med naboerne.

Arrangementet forløber som sidste forår med fælles start ved indsamlingsstationerne i hver af de seks områder Viby, Beder/Malling/Ajstrup Tranbjerg, Mårslet, Skåde/Holme/Højbjerg og Solbjerg.
Hvert område har deres egen indsamlingskoordinator, som sørger for det praktiske i lokalområdet.

Vi mødes ved indsamlingsstederne klokken 10 til kaffe og rundstykker, inden deltagerne vandrer sig ud i kvartererne bevæbnet med indsamlingtang og sorte affaldssække. Efter en vel overstået indsamling er det tid for at prale med dagens resultat over en øl eller en sodavand.

Hvis du vil være koordinator for en ekstra indsamlingsstation i dit eget lokalområde, hører vi meget gerne fra dig, og vi står selvfølgelig til rådighed med gode råd og vejledning.

Du kan finde indsamlings- og møde stedet tættest på dig ved at se på din lokale hjemmeside (www.bma.dk), eller du kan få dem oplyst ved at ringe til De Grønne Guider i Århus Syd på telefon 86 93 86 71. Vi sørger for affaldssække og Århus Kommunes Naturforvaltning står for indsamlingen af de fyldte sække.

Så grib din familie, naboer og venner og mød op på den opsamlingsplads der ligger tættetest på din bopæl.

Det bliver en REN fornøjelse !

(Grøn Guide, Århus Syd, Ida Poulsen)

link