23.052 kr. til Folkekirkens Nødhjælp
19/3/2003

Søndag den 9. marts mødtes 39 mennesker i sognegården kl. 11.30 for at deltage i sogneindsamlingen for Folkekirkens Nødhjælp 2003. Formålet i år var at samle penge ind primært til børn og familier ramt af sygdommen aids i Afrika.
Der var 25 Mårslettere og 10 unge elever fra Testrup højskole. Blandt Mårsletterne var der en ung pige med sin mor og mormor, der ville hjælpe til. Andre havde også deres unge børn med. Der var en hyggelig stemning, mens ruter, bøsser og identifikationskort blev delt ud.

Inden turen fik alle en god portion varm suppe med brød til at gå på. En venlig mand kom i sidste øjeblik, fordi han havde hørt, at der manglede indsamlere. På det tidspunkt var vi i Mårslet så priviligerede, at vi havde nok, så han blev opfordret til at hjælpe i Tranbjerg, hvor de manglede. Vejret var heldigvis mildt, først tørt og så lidt støvregn tilsidst.

Halvanden times tid senere begyndte indsamlerne at komme tilbage. Det står selvfølgelig folk helt frit, om de vil bidrage til dette formål, men indsamlerne kunne fortælle, at de var blevet venligt modtaget de allerfleste steder.

Mens de fik kaffe eller te og kage, gik sammentællingen af de enkelte bøssers indhold i gang. Et for et blev beløbene skrevet op på tavlen under spænding og interesse. Pengene blev kørt ind til BG Bank på Store Torv. Resultatet blev et flot beløb: 23.052,25 kr. - over 4.000 kr. mere end sidste år.

En stor tak skal lyde til indsamlerne, til den gode værtinde der stod for bespisningen og sammentællerne. Mårslet sogn har sammen givet et godt bidrag til fattige og syge familier i Afrika.

Britta Nicholson