Genbrug som tema
19/3/2003

En af årets absolut største begivenheder på Mårslet Skole er skolefesten. Den finder i år sted på torsdag d. 20. marts. Torsdagen er "genbrug" i den forstand, at skolefesten altid afvikles en torsdag, så man har fredagen til at komme sig og rydde op. Og genbrug er vigtigt i år - festen har nemlig det grønne islæt og genbrug som tema.

Skolefesten starter kl. 18 med spisning i både A, B- og C-huset og i hallen.
Kl. 19.45 holder skoleleder Bodil Hvid åbningstale i hallen. Derefter overrækkes skolebestyrelsens diplom for en særlig bemærkelsesværdig indsats - og a-sporet i 0.-3. årgang optræder med et skrammelnummer og dertil specialdesignede skrammelinstrumenter.
Mellem 18.30 og 20 er der åbent i forskellige boder, bl.a. med et spøgelsestog og skrammelskulpturer.

Efter kl. 20 spilles der op til dans i hallen - her genbruges rytmerne fra Kolling & Co., som skolefesten næppe vil kunne klare sig uden.
Bliver støjen for intens, eller vil børnene blot gerne parkere deres forældre, kan disse sættes af i musiklokalet, hvor Lance de Souza spiller jazz i skolebestyrelsens bar.

I B-huset er der diskotek og café for 5. og 6. årgang.
I gymnastiksalen er der genbrugsfest for skolens ældste elever. To ungdomsskoleorkestre spiller op til dans, et hold dansere viser deres færdigheder, og der arbejdes p.t. på et modeshow med genbrugstøj.


link