Nye IT-muligheder i HalHuset -
28/4/2003

I HalHuset har der i nogle måneder stået en PC til fri afbenyttelse for husets brugere og besøgende. Fra i dag er det blevet til en en egentlig NetCafé. Nyt udstyr har nemlig gjort det muligt, at man kan koble flere PC’ere til HalHusets internetforbindelse.
Mulighederne er mange. For eksempel kan medbragte PC’ere – stationære såvel som bærbare – nu nemt kobles på internettet. Det kan udnyttes til møder, præsentationer, ved undervisning og i andre sammenhænge, hvor der er behov for data fra internettet.
Netværket vil også gøre det muligt for byens unge, der gerne vil spille med hinanden og andre unge fra hele verden, at hanke op i egen PC og koble sig op i HalHuset. Der mangler dog lidt kabling og tekniske faciliteter. Det vil blive gjort færdig hurtigst muligt, og så vil der følge yderligere information og invitation.

Lige nu er det kun fra det store rum ved kiosken og den eksisterende stationære computer, der er adgang til netværk og internet. Med mere kabling og flere IT-stik bliver der internetadgang fra alle lokaler i HalHuset.

HalHus PC’en, der er placeret i hjørnet ved kiosken, er fortsat til rådighed for alle – og der vil i løbet af få dage blive fremlagt en ajourført opstartsvejledning.

/TMG & WebGruppen, maarslet.net