To alvorlige indbrud
6/5/2003

HalHuset har før været udsat for indbrud, men hen over weekenden og natten mandag/tirsdag er det gået helt galt med indbrud to gange over få dage.

I weekenden var der indbrud i perioden mellem lørdag og mandag eftermiddag.
Det vides ikke, hvordan tyvene er kommet ind, men sporene taler deres eget sprog om, hvad de ville. I perioden er kiosken raseret for slik, computeren er flået ud af væggen, højtalere i stue og på 1. sal er væk,
og lågen til kiosk er brudt op. Indbrudstyvene har også forsøgt at få TV og parabol med sig - ledningerne er flået ned af væggen - men de har alligevel ladet TV-udstyr stå tilbage.
Døren ovenfor trappen ind til møderummet var også brudt op.

Natten mellem mandag og tirsdag gik det så galt igen. Denne gang er tyvene kommet ind måske ved hjælp af et koben, under alle omstændigheder via en smadret rude i terassedøren ud mod boldbanerne.
I 2. omgang var der ikke så meget tilbage at løbe med, men flaskeautomaten blev åbnet med vold, fuldstændig ødelagt og tømt for penge.
I forsøget på at komme ind har tyvene i 2. omgang med koben forsøgt at brække i flere vinduesrammer og dørrammer. Mange steder er der også spor efter koben i alu-rammerne.

Sagerne er anmeldt til politiet, men ud over det økonomiske tab, som rammer TMG, lider idrætsforeningen også et stort tab af tid. Både i forbindelse med kioksen og hele det arbejde, der ligger i at genopbygge den, og i relation til opsætning af computer.