Nyt lokalt kulturselskab
15/5/2003

Prinsesser, musik, dramatik, fest, farver og ikke mindst en masse glade børn.
Det er nogle af ingredienserne i en fantastisk teaterforestilling i Mårslet Skoles A-hus. Den opføres mandag og tirsdag i næste uge.
Forestillingen er en moderne udgave af Klods Hans en version, der leder tankerne hen imod Popstarskulturen. De tre brødre i historien om Klods Hans var jo også til en slags audition ...

Det er børn fra SFO grupperne Hobixen og Oasen ( 2. og 3. klassetrin), der medvirker. Stykket er skrevet, instrueret og tilrettelagt af Teaterselskabet Madam Bach.
Forestillingen Klods Hans er en udløber af Kulturselskabet Trekanten. Kulturselskabet Trekanten er blevet oprettet med baggrund i et af SFO Trekantens indsatsområder "Børn og Kultur".
Det er tanken, at Kulturselskabet fremover kan stå bag en årlig forestilling, en teater, cabaret, film, udstilling eller lignende. Kulturselskabet Trekanten er bl.a. etableret på baggrund af økonomisk støtte fra Kulturhus Aarhus.
Forestillingerne er med inviteret publikum, skriver kulturselskabet i en pressemeddelelse - men er man ikke inviteret, kan man alligevel få lov at komme med. Så skal man blot kontakte Katrine Møller Nielsen, SFO Trekanten, tlf. 8747 1046.
Yderligere information:
Katrine Møller Nielsen 87471046
Niels Gade 86296709

link