Kampvalg i Mårslet Sogn -
29/9/2004

Det står nu klart, at der bliver kampvalg om pladserne til menighedsrådet i Mårslet Sogn. I hvert fald om en enkelt af pladserne.
Inden indleveringsfristens udløb 28. oktober blev der indleveret endnu en liste til valgbestyrelsen, foruden den Fælleskirkelige liste, der allerede 7. september blev sammensat ved informationsmødet i Sognehuset.
Den nye liste, der kalder sig Sognets liste, har kun en enkelt kandidat, som er Jens Jørgen Bech fra Langballe. Han opnåede kun en plads som suppleant på mødet 7. september, ganske givet fordi hans indlæg i MårsletBladet om støjende børn under kirkelige handlinger har stødt mange.
Nu opstiller han så på egen liste, og det udløser et menighedsrådsvalg 9. november. Et valg, der vil foregå i Sognehuset.
Den ene listes enlige kandidat er altså Jens Jørgen Bech fra Langballe.
Fælleslisten har 15 kandidater, som er Helmer Kemp Andersen, Else Svendsen, Ebbe Nørgård Pedersen, Jytte Enevoldsen, Torben Pedersen, Anette Christensen, Else Kjemtrup, Jens Jørgen Lauritsen, Knud Lunderskov, Rie Vodder, Anders Kristoffersen, Jørgen Knudsen, Astrid Bertelsen, Susanne Lauritsen og Erik Sørensen.
KC

link