Vilhelmsborg Festspil mangler mænd
27/5/2003

Vilhelmsborg Festspil mangler en snes friske mandfolk i alderen 17-50 år, som har lyst til at medvirke i sommerens festlige operette "Grevinde Maritza".
"Der er ikke tale om, at du skal lære i snesevis af linjer udenad. Du skal blot møde op med gejst og humør og stor lyst til at lege!" udtaler instruktør Erik Bent Svendlund.
"Ja, så enkelt er det, for forestillingen kræver masser af mennesker til de store og festlige optrin med masser af sigøjnere og andet godtfolk på scenen. Selvfølgelig skal du tralle med på de glade sange, og kan du danse en smule er der også mulighed for en svingom med en herlig sigøjnertøs. Så kom ud af busken og leg med!" fortsætter Erik Bent Svendlund.

Deltagerne tilbydes en herlig sommer i selskab med mange andre sang- og danseglade mennesker. Ganske vist er deltagelse i Vilhelmsborg Festspil ulønnet, men til gengæld lover festspillet, at glæden ved at give op mod 18.000 forventningsfulde tilskuere en herlig oplevelse er hele arbejdet værd.

Grevinde Maritza er en festlig operette, hvor handlingen - der ligger meget tæt op af Den Glade Enke - er henlagt til Ungarn. Grevinde Maritza har premiere den 23. juli 2003 og spiller frem til den 9. august 2003.

Interesserede, der har lyst til at deltage, kan blot møde op i aulaen på Sct. Annagade Skole lørdag 14. juni kl. 13.00. Henvendelse kan også ske til forestillingsleder Hanne Lauritzen på tlf.: 8628 3903 (efter kl. 18.00).

Man kan også kontakte PR- og marketingkoordinator Karin Buhl på tlf.: 8733 8334 (hverdage 8-16) eller 2043 7254.
Eller ringe til dirigenten Marianne Nørholm Villadsen 8618 5997, der også kan nås på e-mail: marianne@korinord.dk

Skulle der være en enkelt violinist, tværfløjtespiller eller hornist imellem læserne af dette, så vil dirigenten meget gerne høre fra dem også!

link email