Er du synlig i Mårslet?
4/8/2003

Er du synlig på Mårslet-nettet og i Mårslet-Bladet?
Er du synlig med de rigtige oplysninger?
Og husker du at fortælle DIN gode historie?

Mårslet-Bladet og webben beder nu i fællesskab byens foreninger, institutioner og enkeltpersoner om at bidrage til den fælles nyhedsstrøm.

"De fleste af os har det sådan, at det naboen laver er mere interessant end det, vi selv laver," hedder det i den fælles henvendelse fra de to medier. Og videre:

"Men det argument bider sig selv i halen, og den ender altid i ét godt argument: At det altså er vigtigt og godt for trivslen og energien i et lille samfund, når alle husker på at fortælle de gode historier fra og aktivitetsmulighederne i deres forening, deres virksomhed eller deres institution.

Mårslet-nettet modtager meget gerne gode historier - det samme gør Mårslet-Bladet.

Kontakt Mårslet-Bladet på mail-adressen maarslet-bladet@get2net.dk eller ring tlf. 86 72 20 00.
Kontakt Mårslet-nettet på mail-adressen webmaster@maarslet.net eller ring tlf. 86 72 19 00.
Kontakt også Mårslet-nettets kalender på kalender@maarslet.net eller ring tlf. 86 720 007

Hvis du er med i en forening, som du synes skal være synlig på Mårslet-nettet, så kontakt gerne webmaster, eller giv foreningens bestyrelse et hint om at tage kontakten - vi er gerne behjælpelige med teknisk bistand.

Hvis du er med i en forening, hvis aktiviteter du synes skal være synlige på Mårslet-nettets kalender, kan du få en kode til kalenderen, så du selv kan lægge aktiviteterne ind.

Og husk: "De andre" skal måske ikke med til det møde, du annoncerer men derfor kan der være mange gode grunde til at lægge det i web-kalender og blad alligevel.

Har du i øvrigt kommentarer eller forslag til blad og web, er du også velkommen."