En prinsesse og flere OL-ryttere
14/10/2004

I dagene 28. 31 oktober 2004 afvikles på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg World Cup dressur og international springning med en samlet præmiesum på kr. 570.000 plus et stort antal flotte ærespræmier, bl.a. en selvkørende plæneklipper til en værdi af kr. 25.000.

Et meget stærkt dressurfelt har meldt deltagelse i stævnet. Blandt andre 3 af deltagerne på det danske OL hold i dressur, Andreas Helgstrand på Blue Horse Cavan, Per Sandgaard på Zancor og Jon D. Pedersen på Esprit de Valdemar. Dertil Prinsesse Nathalie zu Sayn Wittgenstein på Fantast S, den svenske OL deltager Jan Brink på Björsells Briar, den svenske landsholdsrytter Louise Nathhorst på Guinness og den hollandske OL rytter Sven Rothenberger på Barclay II. I alt starter ca. 24 verdensklasseryttere.

Deltagerne i de internationale springklasser er også af meget høj karat med halvdelen af det svenske OL bronze hold, Rolf-Göran Bengtsson og Peder Fredericson, i spidsen. Dertil kommer OL sølvvinderen fra Sydney, Albert Voorn, den norske landsholdsrytter Stein Endresen og hele den danske springelite med OL finaledeltager Thomas Velin i spidsen. I alt forventes ca. 70 top springryttere til start, mange med flere heste.

Der lægges op til oplevelser for hele familien. Ud over ridesport i verdensklasse, som afvikles i den opvarmede opvisningshal, har publikum mulighed for at shoppe i det opvarmede telt, som er tilsluttet opvisningshallen. I udstillingsteltet vil der være ca. 40 stande med blandt andet udstyr til hest og rytter. I pauserne mellem nogle af klasserne vil der foregå spændende underholdning med blandt andet akrobatik på motorcykel.

link