Borgerhuset i fare
17/10/2004

Står Borgerhuset uden formand efter generalforsamlingen 8. november og en eventuel ekstraordinær generaforsamling, er der en reel risiko for at Mårslet mister sit fælles hus. Vil ingen overtage posten, fører til sandsynligvis med at huset må lukke og dermed glide tilbage til Århus Kommune. Som det ser ud i dag findes der ingen ny kandidat til at overtage formandsposten efter Bjarne Lindskrog der stopper efter 27 års arbejde i bestyrelsen.
Med 40-45 udlejninger om året samt udlejning til Valnødden, et yogahold, en frimærkeklub og den lokale revygruppe er Borgerhuset et aktiv for byen. Bestyrelsen mødes fem-seks gange om året, men det er da formanden som samler trådene, modtager henvendelser o.s.v., men Bjarne Lindskrog mener ikke at "jobbet" rummer ugentligt arbejde. For tiden består bestyrelsen af fem medlemmer hvor vedtægterne kræver syv.
Er du interesseret i at gå ind i bestyrelsen eller i at blive formand, så mød op til generalforsamlingen 8. november kl. 20 i Borgerhuset eller ring til Bjarne Lindskrog på tlf. 86 29 22 08.
(Steen Bille)

email