Otte drenge fik præmier
23/10/2004

Når det handler om skoleskakken i Århus Amt fortsætter de unge spillere fra Mårslet at præge grand prix turneringen. Af de 77 spillere der deltog i lørdagens stævne i Mårslet var de 18 på hjemmebane. Når det gælder de yngste dominerer Mårslet rækkerne sammen med Skanderborg mens de øvrige skoleskakklubber i Århus-området melder om afmatning især blandt de yngste aldersklasser.
Lørdag gav især to mårslettere de andre baghjul i E-gruppen for de yngste, da Asbjørn Pedersen vandt 10 ud af sine 11 kampe og dermed sikrede sig oprykning til D-rækken. Desuden sikrede Kristian Reimer sig tredjepladsen og Lau Stubsgaard sjettepladsen.
D-rækken blev vundet af Mathias Vinter der nu rykker op i C-gruppen, mens Søren Sperling Larsen besatte fjerdepladsen. I C-gruppen blev Jonas Nilsson nummer seks, i B-gruppen spillede Michael Madsen sig til 2. pladsen mens Jens Fogh vandt A-rækken med Peter Grove på 3. pladsen.
Desuden deltog Allan Madsen, Mads Kring og Aske Stubsgaard i B-rækken, Jeppe Torp, Morten Bille og Jonas Odgaard i C-rækken, Emil Steffensen og Nicolas Poulsen i D-rækken samt Andreas Lundgaard Holm i E-rækken.
(Steen Bille)

email