SuperBrugsen i Mårslet udvider -
29/8/2003

Når og hvis man på mandag 1. september går en tur i den lokale SuperBrugs, så skal man ikke blive forskrækket, hvis de roder lidt.
Der er nemlig ved at ske ting og sager omkring de fysiske rammer med SuperBrugen.
Brugsbestyrelsen og den daglige ledelse har besluttet at udbygge både butiksareal og lagerfaciliteterne med tilsammen 210 kvadratmeter.

Det et efterhånden 30 år siden, den daværende Brugs flyttede til de nu værende lokaler, og selvom der løbende er sket udvidelser, så mener man, at tiden nu er kommet til en udvidelse og modernisering.

Det er især forretningens lagerlokaler, der er for små og utidssvarende. De bliver ved den planlagte udvidelse næsten dobbelt så store.
På bagsiden af SuperBrugen bygges ud med nye sluser og med frost og køl, ligesom slagterafdelingen bliver udbygget, bl.a. med nyt kontor.
Det mest spændende sker foran SuperBrugsen, hvor indgangsarealet med den karitariske "hat"
bliver inddraget i butikken.
Det vil sige: Egentlig er det ikke SuperBrugsen, der får glæde at udvidelsen fortil. Det bliver nemlig Apoteket, der flytter herud. SuperBrugsen får dog et nyt indgangspari.
Denne ombygning skal efter planen være tilendebragt i hvert fald medio oktober.

SuperBrugsen i Mårslet har under Jesper Nielsens daglige ledelse klaret sig ganske godt. Et underskud er blevet vendt til pæne positive tal, og en satsning med OK-tankanlægget samt en stigende omsætning har gjort, at SuperBrugsen nu går i gang med denne udvidelse, så
butikken også i årene fremover kan tilbyde byens borgere de bedst mulige varer og den bedste betjening.
I byggeperioden må man nok tåle nogle gener.

KC