15 andelsboliger
2/9/2003

Holmsø Huset, et byggefirma med rod i Fjerritslev, står klar med et projekt, som vil tilføre Mårslet 15 nye andelsboliger i den nordlige del af byen. Der er tale om den lille trekantede grund mellem Jelshøjvej og Hørretvej og nord for rundkørslen. Projektet benævner vejen som Bytoften, og der bliver indkørsel fra Jelshøjvej.
Salget af de nye andelsboliger startede i fredags, og alene søndag var der 30 henvendelser - "meget stor interesse", oplyser Home.
Holmsø Huset har option, dvs byggeret, på grunden. Når der er tale om et andelsboligprojekt, skal man have solgt 75 %, før projektet kan gå i gang. Går salget rigtig hurtigt, kan Holmsø Huset gå i gang om tre-fire måneder, oplyser direktøren, og husene vil i så tilfælde kunne være indflytningsklar til sommeren næste år.
En del af de 15 andelsboliger opføres i et plan, nogle i forskudte plan. Boligerne vil være fra 88 til 130 kvm., og andelsprisen ligger fra 252.000 til 364.000 kr. Huslejen bliver fra ca. 4800 til knap 7.000 kr. månedlig + forbrug.
Holmsø Huset bygger 300 huse om året og har flere projekter i gang både i det østjyske og i den nære Århus-geografi.
Se firmaets hjemmeside, hvor der om kort tid vil komme et link til projektet, på vedhæftede link.

link