Sætter-nissen gemte miniput-
16/12/2004

Miniputpigerne fik en flot fjerdeplads som resultat af årets anstrengelser. Det kan man ikke læse om i det nys udkomne blad med resultater fra fodboldåret i TMG. Det skyldes ikke ond vilje, men sætter-nissen menes at have været på spil. Vi har lovet at bringe det bortkomne indlæg. Se fodbold-pigerne på vedhæftede link.

"Sæsonen startede med tilgang af flere nye spillere, der sammen med de "gamle" trænede meget hårdt i foråret. I løbet af kort tid blev holdet spillet godt sammen, og alle kom til at spille den plads, de gerne ville.
Stor var selvtillid og optimisme, da vi skulle spille de første kampe, og det ændrede sig ikke, selvom de to første kampe gav en målscore på 2-15. Pigerne var rigtig gode til at spille og kæmpe, til trods for den resultatmæssige modgang.

Sæsonens spillemæssige højdepunkt var kampen i Hasselager. I et voldsomt regnvejr, hvor vi alle var sjaskvåde, bølgede kampen frem og tilbage. Bagud 0-1 kom vi op på 2-1. Derfra skiftedes de to godt kæmpende hold til at score og den meget spændende kamp endte 6-6. Pigerne sluttede af med deres eget kampråb, men her kunne trænerne og en enkelt mor desværre ikke deltage, da stemmerne var brugt op.

Selvom vi har spillet imod mange fra årgang 94, lykkedes det alligevel at slutte som nr. 4 både forår og efterår. Rigtig flot.
Tak for en god og sjov sæson. Vi håber at se jer alle igen til foråret."
v. Jens Lange og Axel Thomsen, trænere Miniputpiger 95 TMG 3

link