Fodbold opstart i TMG
3/2/2005

Lørdag den 12. februar er der tid til at alle områdets senior fodboldspillere finder fodboldstøvlerne frem igen og får dovenskaben ud af kroppen, for TMG Fodbold starter fodboldtræning igen.
Der er tre nye trænere på banerne i seniorafdelingen i år. Morten Nielsen og Claus Quiding har ansvaret for at serie 4 holdet får en god sæson. Og Jesper Marcussen skal stå for serie 5 holdet.
Seniordamerne vil igen i denne sæson blive coachet af Rolf Schmidt Nielsen.
Alle tre hold starter træningen lørdag den 12. februar klok-ken 13.00 på Mårslet stadion. Den obligatoriske suppe vil blive kogt og serveret af formand Jan Henriksen.

God sæson i sigte
Førsteholdstræner Morten Nielsen glæder sig til den nye sæson, "Vi har en stor trup på ca. 40 spillere på herreseniorsiden, og med en gennemsnitsalder på 21 år, så har vi masser af talent, som skal udvikles og tilvendes spillet i seniorrækken. Men set i forhold til sidste år, så har drengene et års erfaring mere i bagagen, som helt sikkert vil komme holdet til gode i år," fortæller Morten Nielsen, som har trænet mange af spillerne, fra de var miniputter i TMG.

Vi fester videre
På damesiden har TMG Fodbold et hold i serie 3, og her kommer resultaterne i anden række, "Vi fortsætter hvor vi slap sidste år. Med masser af hygge og socialt samvær på holdet," siger træner Rolf Schmidt Nielsen. Målet i år er at få endnu flere unge piger til at spille fodbold i TMG, så mød op på banerne i Mårslet lørdag den 12. februar klokken 13.00.

Claus Quiding
TMG Fodbold.