Grønt diplom for 2. gang -
11/2/2005


For anden gang fik Mårslet skole det grønne miljødiplom, som under festlige former blev pakket ud og præsenteret, under kraftigt bifald ved morgensangen i skolens A-hus for 0.-5. klasserne og senere med de ældste elever i Skolens Ungdomshus.
Det er Århus Skoleforvaltning, der tildeler diplomet for arbejdet med det grønne og med miljøet på skolen og i hjemmet. Det var i første række skolens elever, der sikrede diplomet. Men også pedellen og det øvrige tekniske personale, skolens ledelse og lærerne har gennem deres indsats bidraget til det flotte bevis.
Børnene har arbejdet med vandmiljø og har lært at spare på vand, på lys og strøm, at cykle og gå i skole og derved undgå forurenende bilos, at sætte fuglekasser op, og i det hele taget at passe på naturen - og måske ikke mindst et skifte til hjemmesko i klasseværelset og selv feje gulvet,
før man går hjem.
Torsdagens morgensang blev gjort ekstra festlig med lærerorkester med grønne miljø-tophuer og hjemmelavede tekster til reggae-rytmer, der gik rent ind hos de 400 børn i skolens A-hus samt hos de ældste. Dagens største bifald fik lærervikar Tim for en trommesolo, der udløste højlydte krav om ekstranummer, og det var tydeligt at alle nød det store 6-mands-orkester.

KC

link