Indsatsen for TMG belønnes!
6/3/2005

Det kan betale sig at gøre en indsats i TMG

Alle instruktører, trænere, hjælpetrænere, bestyrelsesmedlemmer og frivillige i Halhuset er blevet inviteret til en festlig aktivitetsdag, som vil forgå i og omkring Mårslethallen. Aktivitetsdagen afholdes lørdag den 16. april 2005 og er arrangeret af en gruppe TMG’ere i samarbejde med DGI-Århusegnen.

Idrætslege, et lattervækkende foredrag og en let anretning skal gøre eftermiddagen til en fornøjelig affære. Arrangementet er ment som et skulderklap til alle de, der gør en indsats i TMG. Hver for sig og sammen med andre er de med til at gøre TMG til en populær legeplads for hundredvis af byens borgere uanset alder og uanset om de er til badminton, cykling, fodbold eller petanque. Uden denne store arbejdsindsats samt evne til at begejstre og motivere medlemmerne, ville idrætsforeningen ikke være det samlingssted det er i dag.

Arrangementet har også til formål at give instruktører, trænere, hjælpetrænere og bestyrelsesmedlemmer en saltvandsindsprøjtning, som kan styrke samarbejdet på tværs af afdelingerne samt skabe en følelse af vi-hører-sammen i TMG.

DGI’s legepatrulje åbner dagens program med en række sjove idrætslege der nok skal få latteren og snakken til at rulle. Efter en kort kaffepause får stand up filosoffen John Engelbrecht ordet for at sænke deltagerne ned i et mentalt kurbad der på én gang rummer morsomme anekdoter og perspektivrige pointer. Herefter serveres en let anretning.

Arrangementet finansieres af DGI-Århusegnens jubilæumsfond og TMG’s hovedbestyrelse. Ideen til aktivitetsdagen opstod i én af arbejdsgrupperne på det seminar om foreningsudvikling, der blev afholdt i Fulgsøcentret sidste år. Seminaret var et samarbejde mellem DGI-Århusegnen og TMG.

Arbejdsgruppen består at Flemming Kristiansen, håndboldafd., Kjeld Pedersen og Susanne Wiben Drysdale, gymnastikafd.