Vellykket fest i Flash -
13/3/2005

Efter tumulten til Flash-festen i februar, var vi lidt spændte på hvordan festen i fredags ville forløbe. Festen foregik heldigvis dejlig roligt med en masse glade mennesker. Pga. det kolde vejr, oplevede vi mange som brugte aftenen på dansegulvet, og som i det hele taget blev inde i selve Flash-lokalerne, hvilket var dejligt!
Vi havde lidt over 100 elever inde, fra hovedsageligt Beder, Malling, Solbjerg og Mårslet! Dog havde vi også besøg af enkelte fra Odder, Tranbjerg, Højbjerg mv.! Disse blev lukket ind, da vi følte at stemningen var så god at de ingen skade kunne forårsage! Fælles for alle var at de ønskede at have en hyggelig aften og det håber vi så sandelig at de fik!
På vegne af medarbejderne i Flash vil jeg derfor gerne sige tak for den flotte deltagelse og det gode humør. Det er virkelig en fornøjelse når festerne forløber som de gjorde i fredags.
Endvidere var det dejligt at se at antallet af deltagende 8. klasses elever, bliver større og større! Alle er som sagt mere end velkomne og vi ser gerne at endnu flere vil benytte sig at klubbens tilbud i hverdagene, såvel som til festerne. Vi er for tiden i gang med at renovere lokalerne i kælderen under skolen og forsøger at etablere et ordentligt tv-hjørne, hvor der vil blive vist Champions League hver anden tirsdag og onsdag og andet som kunne have interesse! Til dette projekt kunne vi godt bruge nogle sofaer, så er der nogle som skal have udskiftet stuemøblerne, er vi meget interesseret i at overtage de gamle.

Ang. uroen til sidste fest, er der blevet taget hånd om sagen, så samme situation ikke forekommer igen! Ang. personen som forårsagede problemerne, var jeg blevet fejlinformeret! Personen kom ikke fra Beder, men fra Solbjerg! Så er det rettet!!! Endvidere har festerne i Beder på det seneste forløbet lige så godt som vores i fredags, og derfor er det blevet besluttet at afskaffe de professionelle dørmænd. Det er en positiv udvikling og en god ting som glæder os alle i klubben i Mårslet!

Med venlig hilsen

Anders Rasmussen,
Klubleder i Flash
Tlf.: 4031 2436

email