Naturpatruljer på 4. sæson -
9/5/2005

Naturpatruljerne i Mårslet er sejlivede, de køre nu videre på 4 sæson. Konceptet med til stadighed at besøge de samme lokaliteter i nærområdet flere gange om året er delvist droppet - nu satser man på fællesture til mere spændende steder i Øsjylland.
Konceptet med at besøge de lokale mest interessante steder flere gange, er udførligt beskrevet i det lille hæfte "Naturen… hos os i Mårslet", som i oktober 2003 blev husstandsomdelt i hele 8320-området. Hæftet kan fås endnu og er tænkt som en guidebog for ture i Mårslet og omegn.

Netop det med at få lettet sig hjemmefra og komme ud i naturen har været det egentlige for deltagerne i naturpatruljerne, og sådan vil det også blive fremover. Nu tager man bare noget længere væk, til mere interessante steder, hvor både flora og fauna er værd at kigge på.

Det bliver til seks ture i løbet af sommeren.

Torsdag 2. juni er der en fællestur til Baronmosen i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.
Onsdag 8. juni er der aftentur i Tingvad Kær, et utroligt smukt sted ikke langt fra Borum og med en helt usædvanlig spændende flora .
Torsdag 16. juni er der aftentur til Hørret Enge, et temmeligt uberørt sted lige uden for vor egen gadedør.
Lørdag 13. august er der en heldagstur til Fussingø og Ø-bakker ved Randers.
Søndag 18. september tager naturpatruljerne til Mols og Helgenæs med kikkert og madpakke.
I det sene efterår arbejdes der på en svampetur under kyndig vejledning.

Skulle der være nye folk i Mårslet, som har lyst til at være med på naturoplevelser, er de velkomne til at deltage på turene - ring telefon 8629 3351.
Datoer og klokkeslæt vil fremgå af kalenderen, som du når via forsiden.

KC

email