FUGA nedlægger sig selv -
12/5/2005

FUGA, Foreningen af Unge og Gamle Amatørmusikere i Mårslet, skal opløses.
Foreningen, der blev stiftet i december 2000, blev oprindeligt danneet for at skaffe øvelokaler. Men efter lang tid og mange bestræbelser måtte foreningen se i øjnene, at der ikke var økonomisk grundlag for projektet.
Sideløbende med forsøget på at etablere øverlokaler etablerede FUGA sig i lokalsamfundet ved at arrangere en lang række arrangementer for byens borgere med optrædener af et stort udvalg af fortrinsvis lokale musikere. FUGA har fx bidraget til Mårslet Byfest, men har også afholdt arrangementer på eget initiativ. I sidstnævnte kategori kan nævnes Mårslet Festival, Musikcaféer i HalHuset samt koncerter i skolens kantine under navnet FrockShow (tidl. Fall 'n'Live).
Selv om det har ført en masse gode oplevelser med sig både for publikum og arrangører, er kræfterne nu sluppet op, såvel som økonomien. FUGA har på det sidste oplevet et vigende antal medlemmer såvel som fremmødte til arrangementerne. Det har resulteret i en meget ustabil økonomisk situation.
Derfor ser de sidste rester af foreningen ikke noget grundlag for at føre foreningen videre.
I overensstemmelse med vedtægterne er det besluttet, at foreningens formue ved opløsningen skal doneres til Mårslet Fællesråd.
Læs formandens beretning om baggrunden for lukningen af FUGA ved at klikke på det understregede 'link'.

link