Islandsk kor i kirken onsdag d. 8. -
5/6/2005

Onsdag den 8. juni kl. 19.30 gæster Skólakor Mosfellsbæjar Mårslet kirke. Skólakor Mosfellsbæjar er et skolekor bestående af 16 piger i alderen 12 - 15 år, og det dirigeres af Gudmundur Omar Oskarsson. Kontakten med koret kom i stand i 2000, hvor Mårslet Kirkes Kor med organist og dirigent Pia Labohn deltog i den årlige Norbusang-festival i Reykjavik. I 2001 var koret på besøg i Mårslet for 1. gang.
Koret har base i byen Mosfellsbær, som ligger tæt på Reykjavik og fejrede sidste år sit 25 års jubilæum. Det er 3. gang, koret besøger Danmark. Under Danmarksbesøget optræder koret i Tivoli Friheden søndag den 5. juni, i Lystrup kirke tirsdag den 7. juni, i Mårslet kirke onsdag den 8. juni og i Djurs Sommerland torsdag den 9. juni.
Ved koncerten i Mårslet kirke synger koret et blandet repertoire. På programmet er selvfølgelig islandske sange, og man kan også høre bl.a John Denver og "Over the Rainbow" sunget på islandsk. Desuden synger de 3 sange på dansk med tekst af H.C. Andersen.
Ved koncerten medvirker også Mårslet Kirkes Kor under ledelse af Pia Labohn, og man vil også få de 2 kor at høre i skøn forening. Der er gratis adgang til koncerten, som varer en times tid

link