Bal i byfesten
16/6/2005

Musikerne er parat – er du også klar til at danse en aften væk fredag 19. august når Imitators med Ole Nørskov på bas spiller op til bal i byfesten.

Kan du li’ musik af Beatles, Rolling Stones, Searchers, Van Morrison, Bob Dylan, Stevie Wonder og James Brown, så bliver du ikke til at hive af dansegulvet i skolens kantine.

Byens beboerforeninger får alle tiders chance for at skabe sig en sjov fælles aften. Tilbuddet lyder: Gå sammen om en god middag i jeres fælleshuse og kom så op i kantinen og få en svedig svingom.

Også alle andre i byen får en sjælden mulighed for at blande sig med hinanden, tilflyttere og gamle kendinge, unge som voksne, naboer, venner og gode bekendte.

Om bandet kan vi sige at Imitators er et garvet rockband med lokalt islæt i form af bassisten, korsangeren og læreren Ole Nørskov samt trommeslageren Jes Eiler. De to andre er guitaristen Carsten Pedersen og sangeren Tim Campbell.

Når bandet sætter stikket i forstærkerne, tænder for strømmen og slår den første akkord i gang, afleveres de kendte gamle sange med en smittende energi.

Alle kender sangene, de fleste elsker dem og lige så mange kaster sig ud i dansen så snart de hører de første toner af Take me to the river, Beast of burden o.s.v..

Så kom op i skolens kantine med indgang fra hallen P-plads, smid en 50’er eller køb billetten på forhånd i Brugsen for at være sikker på at komme ind. Festen går i hvert fald i gang ved 20.30-21 tiden.

Vil I gerne lytte til tre af bandets sange, kan I gå ind på hjemmesiden www. Imitators.dk og finde flere oplysninger og tre indspillede numre.

Billetterne vil koste 50 kr. stykket og kan købes ved kasse 1 i Brugsen fra fredag 17. juni

Med festlig hilsen, bagmændene Ole Nørskov og Steen Bille

email