I tråd med sin tid
19/7/2005

Da nu 45-årige Annette Kristensen for 1½ år siden tog springet og blev selvstændig med en internet-baseret virksomhed, turde hun kun drømme om den succes, som virkeligheden siden har givet hende.
Idéen med Netgarn.dk var at sælge billigt strikkegarn og opskrifter til i forvejen strikkekyndige over hele landet. Til kunder, som ville kende garn og kvaliteter fra andre sammenhænge, og dermed kvinder, der ikke ville have brug for at få varen i hånden for at beslutte sig.
Dén virksomhed ville Annette Kristensen kunne drive hjemme fra privatboligen på Præstegårdsvej.
Men Netgarn.dk har ramt en tendens i tiden. Mange flere piger / kvinder er mere kreative, end de har været i årtier, og virksomheden har været så stor en succes, at lagerpladsen på Præstegårdsvej ikke længere er stor nok.
Netgarn.dk har desuden haft uventet mange kunder, som ikke helt har kunnet forlige sig med den internet-baserede handels vilkår. De har villet spare portoen og hente garnet selv, eller de har ønsket at mærke garnet i hånden og vurdere farver ved selvsyn, inden de købte.

Derfor tager Annette Kristensen nu et stort spring og udvider og flytter sin virksomhed. Netgarn.dk får fremover hjemme i 55 kvm af den tidligere stationsbygning i Mårslet. Her vil der være åbent alle hverdage + lørdage. Samtidig udvider Annette Kristensen sortimentet af strikkegarn, og hun starter en egentlig brugskunst-, blomster- og gavebutik op under navnet Krusemynte. Den vil hun drive sammen med en tidligere kollega.
Annette Kristensen håber samtidig at få en lidt større kundekreds også fra det helt nære lokalsamfund. Til gengæld overvejer hun at kvittere med en såkaldt strikkecafé:
"Det er der mange, der har opfordret mig til," siger Annette Kristensen.
En strikkecafé tænker hun lige nu at kunne give form af fx en månedlig inspirationsaften, hvor interesserede mødes og både diskuterer tekniske problemer og inspirerer hinanden.

Annette Kristensen overtager sin del af lejemålet pr. 1. august og regner med at slå dørene op for Netgarn.dk ca. 1. september.
Se Netgarns hjemmeside på link

Den resterende del af lejemålet på stationen er udlejet til anden side. Også her er der overtagelse 1. august.

link