30 punkthuse revet væk -
1/8/2005

De blev udbudt i midten af maj. Allerede forinden var der reservationer på fire, og siden er resten af FBA's 30 punkthuse i den sydlige udkant af Mårslet solgt. Det er gået "ekstremt hurtigt", siger Harry Lockhardt, der har solgt projektet øst for for Tandervej i samarbejde med Nybolig.
Han mener, at der netop i denne tid er meget stor rift om ejerboliger i Århus og omegn, og at der på den anden side ikke ér ret meget til salg. Derfor "går det forholdsvis hurtigt", når der bliver sat noget til salg. Men med de 30 boliger på Tandervej er det ikke bare gået "forholdsvis hurtigt", mener han - her er det gået "ekstremt hurtigt".
Han beklager i samme åndedrag, at FBA ikke har flere projekter på vej i Mårslet. Al den jord, der kan sælges, er solgt til andre bygherrer, mener han - inklusive de nye udstykninger, der er på vej i byens nordlige udkant.

Ligeledes særdeles godt går det hos Home, der netop har sat 14 andelsboliger til salg i den sydlige udkant, cirka midt på udstykningen bag byparken og altså i nærheden af den lavning, der er midt på udstykningen.
Af de 14 boliger i førte del af dette projekt er der reservationer på tre eller fire, mener Home.
I anden etape opføres yderligere 17 boliger.
Flertallet af de ialt 31 boliger er i et plan.
Et tilsvarende projekt for samme byggefirma er netop blevet solgt i Solbjerg på tre måneder.