Ivan Basso til Mårslet på torsdag
1/8/2005

En verdensstjerne kommer til Mårslet på torsdag den 4. august ved 16-tiden, men besøget må formodes at blive kortvarigt.

Ivan Basso fra CSC, nummer to i årets Tour de France, er det ubetinget største navn i årets Post Danmark Rundt-felt, som kommer til byen på løbets 2. etape. På den bakkede rute fra Viborg til Århus skal rytterne bl.a. forcere Jelshøj, og efter den stejle nedkørsel ad Jelshøjvej og Højballevej, når de til Mårslet, hvor de ifølge rutebeskrivelsen drejer til højre i rundkørslen ad Hørretvej og dernæst til venstre ad Langballevej med kurs mod Langballe og Fulden.

Hvis rytterne kører etapen med 44 km/t, når de Mårslet kl. 16.02, mens de med 40 km/t først når frem kl. 16.23. Foran feltet kører en reklamekaravane, som uddeler merchandise fra løbets sponsorer. Karavanen vil passere 20 minutter før feltet.

Foruden Basso stiller løbets favoritter fra CSC med stjerner som Jens Voigt, Kurt-Asle Arvesen, Nicki Sørensen, Jacob Piil og den nykårede danmarksmester Lars Bak, og de skal dyste med ryttere fra bl.a. T-Mobile og Rabobank samt hele den danske elite.

Mere info på link

link