Succes maner til eftertanke -
22/8/2005

Mårslet Run & Walk, der blev afviklet første gang i lørdags, var en stor succes. Der var 130 deltagere, og halvdelen var børn:
"Det var dejligt at se," som en af arrangørerne, Thomas Agerholm, udtrykker det.
Løbet havde kun to skønhedspletter, mener han. Dels opstod der en lille smule forvirring om ruten, hvor deltagerne skulle dreje fra Tandervej ind ad Eskegårdsvej og derfra op ad Hulvejen. Da der stor folk og ventede ved bussen, overså nogle af løberne diverse pile og skilte. De fortsatte derfor op ad Tandervej og tog den direkte rute hen ad Bedervej.
"Desuden kunne vi godt have ønsket os, at der stod folk rundt på ruten og heppede på deltagerne," mener Thomas Agerholm. Den slags giver kræfter til trætte ben, som der var masser af i sommervarmen.
Det vil arrangør-gruppen forsøge at forholde sig til næste år.
Succes'en giver anledning til flere overvejelser i arrangør-gruppen. Der er mulighed for, at man danner en egentlig løbeklub. Desuden ligger det allerede fast, at det ugentlige torsdagsløb bliver genoptaget allerede fra kommende torsdag aften. Det går ad nogenlunde samme rute, som der blev løbet i lørdags, bortset fra at det udgår fra skolegården.