Støtte til børnecancerfonden
21/9/2005

Som så mange andre småbørnsmødre blev lærer Ingegerd Jenner Løth - kendt på Mårslet Skole som Gix - irriteret over at hun ikke kendte tekst og fagter til de nye børnesange, hendes børn lærte i børneinstitutionen.
I stedet for at forsøge at brumme sig frem tog hun sagen i egen hånd og lavede en sangbog, som kan hjælpe alle os andre.
Sangene er indsunget af Gix' datter Nanna, som for et par år siden medvirkede i MGP, børnenes melodigrandprix.

Nu har Ingegerd Jenner besluttet at donere 10 kr. pr. solgt bog og cd direkte til Børnecancerfonden.
"Som mor til tre dejlige, sunde og raske børn kan jeg forestille mig, at det må være noget af det værste, når ens barn bliver ramt af kræft. En vigtigere og bedre sag at støtte kan jeg ikke finde," siger Ingegerd Jenner Løth.

Hos Børnecancerfonden i Danmark arbejder man på at gøre livet bedre for kræftramte børn. Det handler både om forskning, men også om livskvalitet for de kræftramte børn. Skuespiller Ghita Nørby er protektor for Børnecancerfonden, og hun er ikke i tvivl om, at lidt adspredelse i hverdagen hjælper børnene. "Vi ved, at f.eks. en udflugt eller en kort rejse med den nærmeste familie er en inspirerende afbrydelse i en tid, der ellers går med indlæggelser eller kemoterapi," siger Ghita Nørby.

Sangbogen kan købes hos boghandleren eller på link Se forsiden på vedhæftede link.
Du kan læse mere om Børnecancerfonden på link

link