Ny butik på banen !
9/10/2005

Nu har vi åbnet vores nye butik i den gamle stationsbygning i Mårslet. Vi er to piger, Annette Kristensen og Britta Hvam, som kender hinanden fra en tidligere fælles arbejdsplads.

Faktisk er der to butikker i det samme lokale, nemlig "Krusemynte", som sælger brugskunst og dekorationer - og "netgarn.dk", som sælger garn og strikketilbehør.

Firmaet Netgarn.dk startede Annette for ca. to år siden, og da interessen for strik er stigende, var det nærliggende at åbne en butik for kunderne i nærområdet. Og da Britta også gik med tanker om at blive selvstændig, synes vi det kunne være hyggeligt med en fælles butik, hvor vi kunne hjælpe hinanden.

Der har været stor interesse for den nye butik, og vi vil gerne her benytte lejligheden til at takke for den positive modtagelse, vi har fået fra alle sider.

Ud over salg af garn og strikketilbehør, holder netgarn.dk strikkecafé en gang om måneden. Find garn og strikkepindene frem og kom forbi til en hyggelig aften omgivet af garnnøgler. Her kan erfarne strikkere udveksle ideer og viden og nybegynderen kan hente råd og vejledning .Er du interesseret, så kik ind i butikken og meld dig til næste caféaften.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og de første juleting har allerede indfundet sig på hylderne i butikken, - vi håber rigtig mange vil kigge ind.

Vores åbningstider er:
Tirsdag - onsdag og torsdag: 13.00 - 17.30
Fredag: 13.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
(søndag og mandag lukket)
- dog vil vi også holde åbent et par søndage omkring advent, med salg af jule- og adventsdekorationer.

Venlig hilsen og på gensyn
Annette og Britta