698 sendt i udvalg -
9/10/2005

Lokalplan 698 blev på onsdagens byrådsmøde sendt til behandling i teknisk udvalg. Det giver det hårdt prøvede Fællesråd mulighed for igen at søge foretræde og tale byens sag på nogle centrale punkter.

Behandlingen i Teknisk Udvalg blev ikke modtaget med begejstring hos den ansvarlige rådmand, Poul B. Skou.
Han talte ligesom sidst, da 696 led samme skæbne for en god måneds tid siden, om "en lang række mennesker, der står og venter", om "frosten, der kommer", og at en forsinkelse på 14 dage havde stor betydning for de ventende.

Det fik Margrethe Bogner, socialdemokratisk medlem af Teknisk Udvalg, til at fare i flint. Hun påpegede, at rådmanden fik tingene til at lyde, som om han ville knægte borgernes ret til at tale med og søge foretræde for deres politikere, og videre, at "det er sgu' ikke fordi sagen har ligget i Teknisk Udvalg", at den har været længe undervejs. Også hun så frem til, at planerne bliver færdige, så folk kan gå i gang med at bygge.

Det fik Poul B. Skou til at bemærke, at han bestemt ikke havde til hensigt at udtrykke, at Teknisk Udvalg forsinker sagen. Men der har jo været masser af mulighed for at påvirke processen i tidligere faser, gjorde han gældende...

Teknisk Udvalg ønsker tiden brugt til afklaring af nogle meget centrale punkter:
Hvor stor ér afstanden mellem åen og byggelinjen i den lokalplan, der nu ligger klar?
Hvis der skal være en anneksskole i Mårslet, hvor skal den så være?
Hvordan med skoleprognoser og skolens kapacitet?
Hvordan er kapaciteten og prognoserne på småbørnsområder?
Hvilke trafikløsninger er man ved at nå frem til?

Lyt evt. til gennemgangen af punktet på vedhæftede link.

link