Frivillige søges!
14/10/2005

Der er brug for nye, frivillige kræfter flere steder i byen.
Efter nogle års tro tjeneste vil en del af morgenens trafikvagter ved fodgængerovergangen ved åen gerne trække sig lidt i baggrunden.
De søger derfor et antal ansvarsbevidste voksne, der kan og vil bruge 20 minutter en gang om ugen fra kl. 7.40 til 8.00 på at hjælpe byens skolebørn sikkert over Tandervej.
"Tjansen belønnes med masser af venlige smil og hilsner fra både børn og voksne, fodgængere, cyklister og bilister," som det hedder i jobopslaget på opslagstavlerne - find dem i menulinjen foroven. Kontakt til Per Henrik Hansen, tlf. 86 29 73 87.

Man kan også give en hånd i HalHuset - og der er kunbrug for en vagt hver anden uge.
To af de trofaste frivillige har ikke længere tid til at være en af vore frivillige, så nu mangler der en ny hver anden mandag 16.30 - 19.30..
Læs mere via opslagstavlerne - kontakt til Annette Nørager, tlf. 86 29 76 67.

Kildevangs Venneforening, som er en støtteforening for lokalcentret, er i fare for at gå helt kaput.
Formanden gennem adskillige år, Inge Poulsen, har bebudet sin afgang, og andre har antydet, at de måske også trækker sig. Forespørgsler rundt i medlemsskaren har ikke givet resultat hidtil.
Venneforeningen har generalforsamling 18. oktober på Kildevang - interesserede kan give besked til Inge Poulsen, tlf. 86 29 73 08.