Chokbølger gennem Teknisk Udvalg.
25/10/2005

Chokbølger gennem Teknisk Udvalg! Det er hovedindtrykket efter Mårslets foretræde den 24. 10. for Teknisk Udvalg ved Århus Kommune. På mødet fremlagde Erling Sørensen skolebestyrelsens holdning på skoleområdet i form af to hovedtemaer:

1) 2 skoler i Mårslet ikke et tema for os

2) Holder tallene?

Til det sidste svarede embedsfolk fra skoleområdet, der kunne blive bygget 831 familieboliger i Mårslet i henhold til deres prognose, og Mårslet skole ville dermed blive 5-6 sporet med ca. 1300 elever. Disse tal var nye for hele udvalget samt for os fra Mårslet. Det gav os da alle sammen noget at tænke over!

De næste tal havde mindst lige så stor effekt. Lise Engsig Karsø, indtil for nylig formand for børnehuset Mirabellen (tidligere Børnehaven Borreparken) fremlagde stille og roligt dokumentation for, at der faktisk allerede i dag burde have været gang i byggeriet af en ny børneinstitution. Der er midlertidigt opnormeret med 28 børn, og der står alligevel 24 børn på venteliste. Desuden må det formodes, at en del børn passes andre steder end i Mårslet, da der er betydelig flere børn i Mårslet end dem, der bliver passet i Mårslet. Også her var der tale om noget, der gav rungende genlyd.
Fællesrådets formand
Keld Schmidt-Møller