Giv en hånd til legepladsen
21/11/2005

Giv en hånd til dit barns legeplads vi kan spare 25.000 kr.
Sådan lyder en opfordring fra skolebestyrelsen til de forældre, der har barn i 4. og 5. årgang. Legepladsen rundt om skolen er langsomt ved at blive renoveret, og nu skal der tages et hug mere.
Logikken er: Jo mere skolens forældre smøger ærmerne op, jo mere legeplads kan børnene få. Der er mere end 25.000 kroner at spare. Penge, som helt enkelt kan give børnene endnu mere legeplads.

Turen er nu kommet til arealet ved C-Huset. Derfor er det børnene fra 4. og 5. klasserne, der sammen med deres forældre er den primære målgruppe for arbejdslørdagen.
Det handler om kommende lørdag, den 26. november kl. 10.00 og et par timer frem.
Mødested er klatrenettet ved C-Husets legeplads.
Skolebstyrelsen fordeler arbejdsopgaverne og er vært ved en kop kaffe, et rundstykke og saftevand. Forældre og børn leverer arbejdsindsatsen, som kommer til at bestå i at plante en hel del træer og buske, lave planteværn, rydde buske samt grave stubbe ned til at klatre på. Derfor skal hver familie medbringe en spade.

Inden den 26. november har det firma, der har tegnet den overordnede plan for legepladsen, Copla, været på stedet for at montere forskellige legeredskaber. En forælder, vognmand Per Andersen, har sammen med en leverandør i Malling sørget for at grave jord af, etablere faldsands-områder og jordvolde.
Forældrene skal så primært beplante området.
Det ene element i, at skolen kan spare de mange penge, er Per Andersen store forarbejde. Det andet er, at forældrene leverer håndkraften på lørdag - uden den går det ikke.

Interesserede ud over de 4. og 5. klasses forældre, der har fået direkte brev hjem, kan melde sig via skolebestyrelsens legepladskoordinator, Tine Legarth Iversen, på vedhæftede mail.

Arbejdet forventes afsluttet ved 12-tiden, i god tid til at nå weekendens juletræstænding, julestue mm.

email