Fredelig nytårsaften -
3/1/2006

Om det var det kolde vejr eller andre forhold, der gjorde sig gældende, må være usagt. Men i hvert fald oplevede Mårslet en forholdsvis fredelig nytårsaften. Dog oplevede lægehuset indbrud både natten til den 1. januar og nattentil den 2. januar. Begge gange blev der stjålet en fladskærm.
Indbruddene har fået lægehuset tl at optimere både tyversikring og alarm.

Begge postkasser ved stationen overlevede derimod nytårsaften. De blev tidligt i december spærret af, så de kun kunne tage ganske tynde breve. Op til nytårsaften blev de efterfølgende spærret helt. Eftersom postbutikken havde lukket mellem jul og nytår betød det, at borgerne i Mårslet måtte udenbys for at sende lidt pakker og de lidt større breve:
"Der er ikke rigtig noget at gøre ved det. Det er meget ærgerligt at få sin post sprængt i stykker, og vi bruger mange ressourcer på det. Derfor spærrer vi postkasserne af på den måde. Og man kan ikke bare lade en postsæk ekstra stå åben i postbutikken, for kunderne skal kunne aflevere på betryggende vis," lyder forklaringen fra postontoret i Odder, der har ansvaret for postkasserne i Mårslet.