Indsamling på søndag -
28/2/2006

Folkekirkens Nødhjælp afholder Sogneindsamling søndag den 5. marts. Hele overskuddet går til sultprojekter i Afrika, Asien, Mellemamerika og Østeuropa.
Retten til mad er en af de mest basale rettigheder, som mange af os tager for givet. Ikke desto mindre sulter flere end 800 millioner mennesker dagligt. Det er hvert ottende menneske på jorden.
Husk derfor, at Folkekirkens Nødhjælps indsamling søndag d. 5. marts også komme rundt i Mårslet. Og husk at hav kontanter i huset, så du kan give et bidrag, når en af indsamlerne ringer på din dør - og det vil de komme til. I Mårslet er der nemlig indsamlere nok. Testrup Højskole hjælper godt til - skolen stiller traditionelt med en del elever, og det gør den også i år. Mårslet deler de hjælpsomme elever med Tranbjerg og Tiset.
Indsamlingenn indledes i sognegården efter kirketid, altså ved 11.15-tiden. Der uddeles ruter og bøsser og serveres en portion varm suppe "at gå på". Mårslettere vil som hovedregel få ruter i Mårslet.

Indsamlerne slutter dagen med omkring 900 kroner i bøssen. For de penge kan man købe et startsæt med hakke, vandkande, frø og 10 høns inklusive uddannelse og opfølgning. Dette vil kunne give en familie på 10 personer mad på bordet hver dag.

Du kan læse mere og i øvrigt også indbetale et yderligere bidrag til indsamlingen på vedhæftede link.

link