Nyt liv til talentbanken
13/4/2006

En af de ting, der også kom ad af det for længst afsluttede Væreby/Leveby-projekt, var Talentbanken.
Det var / er en bank, hvor man kunne lade sig registrere som frivillig arbejdskraft til en helt specifik opgave, som man selv definerede, og som en gruppe eller forening kunne have behov for at få løst på et givent tidspunkt.

Brugerne af Talentbanken har på den ene side været borgere, der har indvilliget i at give en hjælpende hånd.

På den anden side har været foreninger med behov for fx IT-hjælp, folk til at smøre sandwich til hundrede mennesker, nogle, der kunne sy kostumer - eller bare løst defineret praktisk arbejde.

Talentbanken har derimod ikke været for private, der har skullet have hjælp til at fx bygge en carport. Det må man fortsat klare ved hjælp af naboen.

Talentbanken har været administreret af Mårslet Juletræslaug, der på et møde fornulig har diskuteret en opdatering af Talentbanken, så også byens nye indbyggere kan lade sig registrere.
Det blev besluttet i løbet af sommeren og ved byfesten at gøre en indsats for at få byens folk til at erklære sig villige til at gøre et job til gavn for fællesskabet i 8320.
Til formålet ser man sig i Juletræslauget nu om efter en supersælger eller to. Henvendelse til Kaj Christensen på vedhæftede mail.
KC

email