Karin i kassen stopper -
31/5/2006

Karin Madsen, den medarbejder i brugsen, som havde største anciennitet, er stoppet. Hun er gået på efterløn, og brugsen markerer afskeden med hende på fredag d. 2. juni med en reception kl. 15.30. Alle er velkomne til at komme og hilse på og sige farvel.

Karin Madsen har været ansat i brugsen i 21 år. Hun kom til, ganske få år efter at brugsen flyttede fra den gamle kioskbygning på Tandervej til det nyopførte hus på Hørretvej.
Karin Madsen blev ansat af daværende uddeler Niels Poulsen og har sine mange år i brugsen til trods kun arbejdet under to uddelere: Niels Poulsen og den nuværende uddeler Jesper Nielsen. Karin Madsen er og har været glad for dem begge:
"Det har været nogle dejlige år. Jeg har været meget glad for at arbejde sammen med dem begge. Desuden vil jeg fremhæve, at Jesper er utrolig god til ansætte folk, der "falder ind" i den øvrige flok. Det betyder, at vi har et utrolig godt team i dag," siger Karin Madsen.
Brugsen havde, da Karin Madsen blev ansat, seks fastansatte og et antal servicemedarbejdere. I dag er der otte fastansatte og ligeledes et antal unge, der går ind i vagter.
Karin Madsen kommer ikke til at bruge de timer, som efterlønnere må arbejde, i brugsen:
"Jeg ville utrolig gerne, men det kan slet ikke svare sig," siger hun. Modregningen af lønnen i efterlønnen er for hård.
Derfor ser hun imøde, at hun skal finde på noget helt nyt at fylde sin hverdag med.