Audi 100 på loppemarkedet
9/6/2006

Håndboldafdelingens loppemarked traf med garanti et klogt valg, da det i midten af maj blev besluttet at udskyde det oprindeligt planlagte arrangement. Den lørdag i maj regnede nemlig væk - og i morgen lørdag er der lovet strålende solskin og rigtigt sommervejr.

Ikke nok med det - loppemarkedet har også fået indleveret en ganske usædvanlig genstand, som sikkert vil lokke en del ekstra mænd og store drenge til. Autoforhandler Ole Thygsen i Obstrup har foræret loppemarkedet en gammel, men nysynet bil. Det er en Audi 100, som bliver solgt for højeste bud over en på forhånd fastsat minimumspris. Der er mulighed for at kigge på bilen på pladsen og eventuelt få en prøvetur.
Ole Thygesens tilbud følger i direkte forlængelse af en tradition, som gårdejer Jens Thomsen har påbegyndt for en del år siden. Han giver hvert år loppemarkedet en gris. Den går rundt i en indhegning på pladsen, og i dagens løb kan man så indgive bud på, hvor meget den vejer. Den, der gætter rigtigt, vinder grisen - loppemarkedet får pengene.

Loppemarkedet glimrer yderligere ved to klaverer, som også ventes at skæppe godt i kassen.

"Rigtig mange har i øvrigt brugt pinsen og bededagsferien til at rydde op. Siden den oprindelige indsamling har vi været rundt på en del ture og hentet ekstra effekter," fortæller en af koordinatorerne, Jacob Lind.

Loppemarkedet indledes kl. 9 og slutter ud på eftermiddagen. Overskuddet går til håndboldafdelingen.

email