Udstilling afslutter
13/6/2006

Testrup Højskoles kunstelever udstiller malerier under titlen 'ID' på Århus Rådhus.

'ID' handler om identitet. Om idéer og inspiration, om at udvikle sig, at engagere sig - og om at gøre op med devisen om, at sabbatår ikke drejer sig om at 'fjumre'. Det kan også handle om fællesskab, om at videreudvikle talenter og ideer og - ikke mindst - om at blive voksen.

Kunstudstillingen 'ID' er kulminationen på fem måneders højskoleophold, hvor eleverne har samlet inspiration og ideer lokalt og i udlandet.
I løbet af opholdet har eleverne i flere omgange besøgt Århus Kunstmuseum, ARoS, for at studere udstillingerne med den danske kunstner Michael Kvium og den amerikanske pop-kunstner Robert Rauschenberg.
Desuden har Testrup Højskole været på studietur i Berlin, der i år ud over Hamburger Bahnhof og National Galerie kunne byde på Berliner Biennalen, en kurateret udstilling med moderne kunst, der åbnes to måneder hvert andet år.

'ID' kan ses i Rådhushallen i Århus. Der er fernisering fredag den 16. juni kl. 15.00 ved højskoleforstander Jørgen Carlsen, og i den kommende uge er udstillingen åben for interesserede. Lørdag den 17. juni kl. 10 - 14 og mandag den 19. til fredag den 23. juni fra kl. 9 - 15.

link