Fællesråd: Omfartsvej
19/6/2006

Repræsentanter for Mårslet Fællesråd var i dag i foretræde for teknisk udvalg i forbindelse med vejplan 2006.

Hjemmefra var medbragt et dokument om, at det er nødvendigt at få Beder-Bering-omfartsvejen realiseret snarest muligt. Det fremlagde Fællesrådets formand Ivan Dybvad.
Argumenterne tager udgangspunkt i den store befolkningstilvækst, som nye prognosebregninger i kommunen også underbygger.
Det er vejene i og udenfor Mårslet ikke dimensionerede til. "De stammer for størstedelens vedkommende fra en helt anden tid. De er blevet asfalterede og gjort bredere, men de afspejler slet ikke den kapacitet eller det transportmønster, der er aktuelt idag. De sidte par års tragiske trafikulykker på Hovvejen og Jelshøjvej taler deres eget tydelige sprog," lød det i Ivan Dybvads argumentation.
Planerne om en fordobling af aktiviterne på Vilhelmsborg peger også i retning af mere tung trafik til store nationale og internationale stævner i weekenderne.

Delegationen sluttede med at anbefale, at Beder-Bering kommer på Vejplanen allerede i 2006. En første etape fra Beder til Tranbjerg kunne passende være færdig i 2010 og hele projektet i 2012, argumenterede Fællesrådet i Mårslet.

Fordi der var tale om et foretræde, var det i høj grad envejskommunikation. Tiden vil vise effekten.

link email