Piger hjem med medaljer
10/11/2006

TMG’s fodboldpiger var i sidste weekend i Herning til slutkampene om det jyske mesterskab. Lørdag eftermiddag var modstanderen Hobro IK og efter en tæt og jævnbyrdig kamp sluttede kampen 0-0, vel nok et rimeligt resultat efter fordeling af spil og chancer, TMG var dog meget tæt på sejren i slutfasen af kampen med et stolpeskud.

Søndag formiddag var næste modstander Bramdrupdam GIF der i suveræn stil havde vundet sin første kamp, derfor var pigerne klar over at dette kunne være en skæbnekamp med hensyn til de samlede vinderchancer. Det blev igen en tæt og ganske intens affære, hvor TMG desværre kom bagud med 0-2 på de reelt eneste chancer som Bramdrupdam tilspillede sig i første halvleg. Efter pausen fik pigerne lagt et godt pres på modstanderne og selvom det blev til flere målchancer formåede pigerne kun at få reduceret til slutresultatet 1-2.

Nu var chancen for mesterskabet forduftet, så eftermiddagskampen mod Vinderup IK kom til at handle om de øvrige podiepladser. TMG startede kampen fokuseret på at slutte med et godt resultat og 1. halvleg bøde på flere chancer der blev brændt på det skammeligste, men heldigvis kom der hul på bylden lige før pausen med 1-0 til TMG. 2. halvleg var stort set en kopi af første med et klart spilovertag til TMG og kampen blev lukket 5 minutter før tid med scoring til 2-0.

De øvrige resultater betød at pigerne sluttede på 3. pladsen. Det kan de være meget stolte og tilfredse med, selvom de var så tæt på guldet og så alligevel så langt fra.

Så var der fælles præmieoverrækkelse og hyldest foran klubhuset i Herning KFUM’s Idrætscenter og efter at mudderet var vasket af i badet gik turen til Viby med bowling og spisning. Dette var afslutningen på en hel fantastisk sæson.