Multihalskema med succes
23/12/2006

Næsten halvdelen af de 1476 husstande i postnummer 8320 udfyldte et omdelt spørgeskema om deres fritidsvaner og ønsker for indholdet i en ny multihal i Mårslet. I alt 701 husstande besvarede skemaet og sendte svarprocenten op på et sjældent højt tal, nemlig 47. Initiativgruppen bag projektet har netop modtaget to rapporter om undersøgelsen. Resultatet præsenteres i begyndelsen af 2007 på multihallen egen nye hjemmeside, på www.maarslet.net og i Mårslet-Bladet.
Indtil da ønsker initiativgruppen af takke de mange hundreder af borgere af alle aldre som har taget imod spørgeskemaet og som har taget sig tid til at udfylde de 16 hovedspørgsmål og og underspørgsmål.
Vi ønsker også at takke de næsten 40 borgere som frivillig har brugt timer i aftener og weekender på aflevere og afhente de mange spørgeskemaer ved personlig henvendelse. Det var en uvurderlig hjælp for projektet som aldrig havde nået så høj svarprocent uden deres -og jeres - hjælp.
Initiativgruppen vendre tilbage i 2007 med såvel nye oplysninger om projektet som events der på én gang skal underholde og samle borgerne om projektet.
For initiativgruppen: Steen Bille

email