Foreninger skal frem
16/1/2007

En del foreninger i Mårslet har egne hjemmesider, som opdateres med større eller mindre hyppighed. De er ikke allesammen lige synlige på Mårslet-nettet, men det skal de være fremover.
Gruppen bag Mårslet-nettet er gået i gang med at finde en løsning, så brugerne, når de åbner forsiden på maarslet.net, kan få et vink om, når der er nyt på en relevant foreningsside selvfølgelig med et link til denne side.
Teknikken skal desuden suppleres med en til- og frameldingsordning, så hver bruger i princippet kan tilmelde sig at få vist de foreninger, denne bruger intereserer sig for - og ikke alle de andre.
Det vil give sig udslag i lidt forskellige forsider fra bruger til bruger - til gengæld vil det sikkert også give mere trafik på foreningernes hjemmesider.

Sidelløbende med, at teknikken bygges op, vil vi gerne have en tilbagemelding fra foreninger, der vil være med i ordningen. Det kræver ikke nogen ændring på foreningens hjemmeside - overvågningen af foreningshjemmesiderne vil alene ske med udgangspunkt i en ændring af koden under Mårslet-nettet.
Eventuel henvendelse kan gå til webmaster@maarslet.net

email